L'offre demandée n'est plus disponible. Nous vous invitons à trouver des offres similaires : Emplois Directeur des achats.

Le poste

Onze klant is marktleider in de sector van mineraalwaterkoelers. Dagelijks zorgen ze voor het gekende kwaliteitswater dat hun tienduizenden klanten weten te appreciëren. Samen met een enthousiast team streven ze naar topkwaliteit en innovatie. Door hun groei zijn ze momenteel op zoek naar een: INSIDE SALES (M/V) Als Inside Sales maak je deel uit van een gepassioneerd sales team dat dagelijks alle offerteaanvragen behandelt, contacteert en omzet in mooie sales!Kerntaken:- de verkregen leads ( on- en/of offline ) telefonisch contacteren, verwerken tot een offerte en afronden in een contract ;- telefonisch opvolgen van je openstaande offertes ;- commerciële mails opmaken voor onze prospecten ;- het aanmaken van een klantenfiche met de nodige informatie om de installatie en levering van ons product vlot te laten verlopen ;- inplannen van de levering van het product, rekening houdend met interne richtlijnen en wensen van de klant.

Le profil recherché

1. Opleiding, kennis en ervaring:- Je hebt bij voorkeur al ervaring als inside sales medewerker ;- Je kan vlot om met een PC en bent snel vertrouwd met CRM-programma’s ;- Je kan de behoeften van klanten detecteren om zo tot een goede verkoop te komen ;- Je kan goed communiceren via mail.2. Eigenschappen en vaardigheden:- Je bent een teamplayer en communiceert open met collega’s ;- Je bent perfect Nederlandstalig, met een goede commerciële kennis van het Frans ;- Je bent commercieel ingesteld en weet als geen ander te overtuigen met je aanpak ;- Je bent stressbestendig en je kan presteren onder deadlines, targets en objectieven.We zijn een sterk groeiende onderneming! We zijn marktleider in de sector van mineraalwaterkoelers. Als jij onze nieuwe collega wordt, dan kom je terecht in een leuke firma met familiale sfeer, met enthousiaste en gepassioneerde collega's. Je krijgt een marktconform loon, en een contract van onbepaalde duur na een korte evaluatieperiode. Na 6 maand krijg je bovendien een hospitalisatieverzekering waar je ook je gezinsleden kan bij aansluiten. Je krijgt volop uitdagingen en je kan je bij ons volledig ontplooien. We voorzien permanente vorming en opleiding, gesteund door een managementteam dat individuele groei en initiatief aanmoedigt!Klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu en wie weet tot binnenkort!

L'entreprise

Alphéa Conseil - Cabinet de recrutement Distribution, Cabinet de recrutement Retail, Cabinet de recrutement BTP, Cabinet de recrutement de cadres et profils commerciaux pour la distribution spécialisée, le retail, l'agroalimentaire et le BTP


Les candidats ayant postulé à cette offre ont également postulé à ces offres

Business developer (h/f)

Inside sales (m/v) h/f